Medlemsorientering forår 2021

Foreningens driftsregnskab for 2020 er afsluttet og godkendt af revisorerne.

Pga. nedlukningen af Danmark må bestyrelsen igen i år træffe den beklagelige beslutning, at vi ikke kan afholde årets generalforsamling i løbet af april måned. Vi forventer, at det vil være muligt efter sommerferien – evt. til september.

Foreningen har desværre igen oplevet en bølge af indbrud og forsøg herpå i det sidste halve år. Desuden har der været bud efter el-cykler i indkørsler og forhaver. Ligeledes kan flere berette om mystiske personer, som huserer i kvarteret både dag og aften. Derfor kan det være en god idé at spørge ’søgende’ folk om der er noget man kan hjælpe med.

Der flytter mange nye ind i kvarteret i disse år, hvor vi desværre oplever at der hurtigt kan opstå misforståelser i forhold til vedtægter og Lokalplan 95. Der er en del regler og forordninger, som man måske ikke kender til fra andre steder eller også kommer man som førstegangskøber fra en lejlighed i det indre København. Vi opfordrer alle til at orientere sig på vores hjemmeside om Lokalplan 95 og vedtægterne. Det er også en god idé at gøre nytilflyttede opmærksom herpå, ligesom vi opfordrer nye til at tage en snak med naboerne om fælles anliggender, som hegn. Det vil fremme et godt naboskab.

Bestyrelsen ønsker alle en god påske og godt forår i haven.